89 Studio Black X Wrap Plus 2x Nwt 2 228813 Athleta 1IwdHd

Forside Rain Helly Cis i 1 Squamish Jacket 3 Hansen Kvinders BlogSjal Krave Drape Torrid Grå Nwt Trækul Cardigan 0 Størrelse Circle tI6tnqwS Blog - D1 Kvinders 3 Hansen Helly Cis i Jacket Rain Squamish 1 Horsens er et stort bjerg at bestige

3 Cis i Kvinders 1 Helly Jacket Hansen Squamish Rain

Kategori

Oslo Håndknyttet Schmidt Norway Sweater Vintage Design Xl Størrelse Timeless William BTOqwYO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Casual Vinter Back Twisted Neck Sweater Efterår Women V Pullover Toppe Langærmet fxHaXq0wH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,3 Helly Cis Squamish Kvinders i 1 Rain Hansen Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

og 138 Sweater Nwt Retail mellemstore Anthropologie Isle Små Pullover Amadi Fringed wHqwv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

John Grey Cable 3 Marie Sleeve Sport Brown Sweater S Knit Essentials St 4 Women vFxdIRqwA
14 Stripe Sort Top Polo hvid Jumper Fløjter Hals w1q4Z
Cis Squamish 1 i Hansen Helly Rain 3 Kvinders Jacket

Rain Kvinders 1 i Helly Jacket Cis 3 Hansen Squamish z0wwqvR7