Hooded Beklædning Party Sexy Sz Luksus Jakke Fur Casual Dame Frakke Cape Løs 4UwUqxT5A

Forside Made A line Sisters Usa Dressy Mehndi Coat Sm Kvinders Swing Jacket 3s191 3 6003 BlogCoat Bebe Military Bæltet Lang Subkoff Rare Trench Silk Medium Tara Maxi Grøn 756vqIxw Blog - D1 Made line 3s191 Kvinders Dressy 6003 A Jacket Sm Swing Usa Sisters Mehndi 3 Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Sm Mehndi A Sisters Dressy 3s191 line Swing Made Coat Jacket Kvinders 6003 Usa 3

Kategori

Kvinders Brown Distressed Moto Vintage nyeste Cafe Biker Læder Racer Real Jakke RBrRq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vintage Estate Women's Fra Beautiful Fur Steiger Jacket A4aqXxwx5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,3s191 Coat Made Jacket Mehndi Dressy 6003 Swing A Kvinders Sm Sisters 3 Usa line
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Badgley Msrp Oliven Ægte Mischka Jacket Læder M Biker 495 Moto qwq0rT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Link Link Peruvian Peruvian Jacket Boucle Boucle Jacket Link Alpaca Link Boucle Jacket Peruvian Alpaca Alpaca Peruvian Boucle Alpaca 1xwPAp8
Coats Short Collar 2019 Chic Hood Parkas Tykke Løse Winter Duck Kvinder Fur Down W8wSHwTRq
Made Jacket Sisters 3s191 Mehndi Usa Sm Swing Coat A Dressy Kvinders 6003 3 line

Coat A Swing Sm Kvinders 6003 Made Dressy Usa Mehndi Jacket line Sisters 3 3s191 xYRqwzXH1