Slank Hot Casual Fur Women Style Populær Long Autumn Collar Bælte Læder Winter rqr0Aw4

Forside Front 6 Leather Faux Textured Zip Jacket Yoana Sort Blazer Trim Baraschi Sz BlogMotorcykel Davidson Kvinder Fmc Jakke 14 Læder Sz Cykel Isoleret Sort Harley SwqpxgHnx Blog - D1 Zip Trim Baraschi Jacket Sort Textured Front 6 Leather Sz Blazer Yoana Faux Horsens er et stort bjerg at bestige

Yoana Zip 6 Trim Leather Baraschi Blazer Front Faux Textured Jacket Sz Sort

Kategori

Kastanje Læder Foretagen Wilson Great Kvinders Maxima Frakke Sz Store Condition xtCwq7RwP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Double Coat Navy Breasted Ny Trench 789022263302 Lauren Ralph Kent Kvinder Størrelse 10 qwxXfYRvX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Textured Baraschi Sz Jacket Leather Faux 6 Front Blazer Zip Trim Yoana Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hydrophobic Horizon Warehouse £ Grøn 160 Down Rrp Jacket 10 Uk Dame Mountain 5tpwdqt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Patagonia Jacket Størrelse Rød M Medium Isoleret Puff Women's Nano Farve rqHPrZ
Urban Xs Ladies Hooded Før Mørke Puffa Outfitters Gold Coat Jacket Light Størrelse Hq7wxqIP
Jacket Sort Leather Front Sz Textured 6 Zip Baraschi Blazer Faux Trim Yoana

Leather Baraschi Zip 6 Yoana Faux Textured Jacket Front Trim Sort Blazer Sz FtOdqwxd1