Motif Chevron Anthropologie Ved Stitch Sz Cardigan Blue Moth S 8dAqdwF

Forside Brown Fleece Vest Patagonia Polyester Kvinders Small BlogM Sweater Fair Strik Kabel Crew Sz Crewneck Isle Chili Ivory J Nwt h4158 W TZ1UFzS1 Blog - D1 Small Kvinders Vest Fleece Brown Patagonia Polyester Horsens er et stort bjerg at bestige

Vest Brown Fleece Polyester Small Patagonia Kvinders

Kategori

Distressed Stripes Pullover Top Sweatshirt Xl Sort Nwt Asymmetrisk Xs R13 Hvid pwy7zqdxq4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Cardigan Størrelse Ralph Lauren Medium w0vEpqn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Brown Patagonia Fleece Small Polyester Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nye rabat 55 7054880362317 Navy Medium Dale Jacket Hafjell Kvinder Norway 82871 Of 6FTxF5Bw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

White Gatos Zip Dame Small Patagonia 4 Størrelse 25235 Los Birch Jacket 1 qdCEwzXxE
Grå 100651aj M Poncho Sz Angeles A top Batwing Strikhætte Los N Lt zHPqYIxw
Brown Fleece Kvinders Patagonia Small Vest Polyester

Small Patagonia Brown Vest Polyester Kvinders Fleece aTgqHY