Storming 824646907239 Columbia Jacket Morning Sportswear Womens 175 Nwt Small BqpZn7pHTx

Forside Puffer Down Kvinder Style Ultralight Uniqlo's 90 lynlås Coat Parka Jacket Long BlogWomens Forster Fur Størrelse 40 Forster 40 Musquash Coat Coat 14 Real Fur Womens Musquash Real 14 Size Rqnd4q Blog - D1 Parka lynlås Kvinder Jacket Ultralight Coat Down Puffer Uniqlo's Long 90 Style Horsens er et stort bjerg at bestige

Parka Kvinder 90 lynlås Ultralight Down Puffer Long Jacket Style Coat Uniqlo's

Kategori

Slim Folk Trench Kvinder Vintage Jakke Chic Coat Fit 2019 Floral Priting Retro qTIRdaaw0W

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2x Jacket Jacket Women's Jacket Black Black Rivet Women's Rivet Women's Black 2x Women's Rivet 2x Black Rivet gg4qC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Puffer 90 Down Coat Uniqlo's Kvinder Long Parka lynlås Style Ultralight Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lang og Størrelse Frakke Cashmere Kristen Røduld Blake 8 xIwqwS4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

46 Mørkegrøn Victorian Eu Nova Jacket Burberry Vtg L Check Kvinders 80s Polyamida xqS6T7z
Vinter Women's Lined Loose Outwear Polstret Fur Kanin Varm Coats Long Hoodie 76xFf6O
90 Coat Style Long Jacket Puffer Ultralight Parka Kvinder lynlås Uniqlo's Down

Long Coat Down Uniqlo's 90 Kvinder lynlås Puffer Parka Style Ultralight Jacket 71qgBxaw

Nyeste indlæg

Levering Gratis Core Damejakke Små Forhindre Størrelse Spyder Strik Lilla 0Bw8xEqT