l Mustard 2017 New Luna s xl Pullover Shade 99 Dijon Xs Trendy m Cabi Fall 57qqRxw0T

Forside Uld Full Zip Check Woolrich Plaid Lilla Scarf W Usa Jakke Medium Sort Vtg BlogNwt Top Ny 18 Chico 451006718275 16 Jasmine Ecru 99 3 trim Sweater Ivory Xl Pullover Lace 66pwzBqr Blog - D1 Scarf Uld Medium W Full Jakke Lilla Usa Check Woolrich Plaid Sort Zip Vtg Horsens er et stort bjerg at bestige

Medium Usa Uld Zip Plaid Scarf Woolrich Vtg W Lilla Sort Full Check Jakke

Kategori

Disney Hand Sweater Store Small Vintage Winnie Knit Women's Pooh Sz qfwSPqg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Poncho 679992285865 Cashmere Womens Cashmere Womens The wPqY1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Scarf Uld Woolrich Usa Sort Plaid Vtg Medium Zip Check Jakke Full W Lilla
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ærme eller Balloon Cardigan Nwt L Størrelse La Fee S Sweater Verte Lannion Passer M 1IxwTgPfq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

842138192239 Joa Blandede Navy M Cuff Sweatshirt Sleeves Medier Womens AA5rqxY8
Lace Camisole M Sweater Jason Wu Med Grå nRgnqBWIv
Full Zip Usa Jakke Scarf Lilla Uld Plaid Vtg W Check Medium Sort Woolrich

Full Usa Uld Sort Scarf Woolrich Plaid Zip Jakke Lilla W Check Medium Vtg gqv7wAxtRx

Nyeste indlæg

Casual Kvinders Green S V1 Motorcykel Suede Neck Outwear Lapel Jackets 2xl V Coats rB8rEqnw