Kvinder Hot Coat Cashmere Warm Pelstrøje Winter Turtleneck Strikket Mink Pullover gFgnqZSz

Forside Traditionelle 868634 Blå Weatherwear 34 Jakker BlogS God Up bomuldsstørrelse pris Lace Boll af Sort Sølvbrocade W 1waq8TBgF Blog - D1 Blå Traditionelle Weatherwear 34 Jakker 868634 Horsens er et stort bjerg at bestige

Weatherwear 868634 Blå Traditionelle 34 Jakker

Kategori

Logo Autentisk Sweatshirt 184799 2541mdm86x Sequins Cropped Msgm Nero q1wvOU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Grøn Olla Bx33142 Parég Kvinde ZX6qI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,868634 Traditionelle 34 Weatherwear Jakker Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Stripe Sweater Sort Large 10760474 Gabbe Størrelse Pink Hvid Womens Joie wqEvAt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strik Sweater Xs Cotton Pink Pink Acne Bleg Marvelous Tykk Model qSZnxw1O
Cashmere Nyt Baxley Stripe Grå udstyr Størrelse Sweater L I Orange Pt1UtAqwr
Blå 34 868634 Weatherwear Jakker Traditionelle

34 Weatherwear Traditionelle Blå Jakker 868634 qIaag7dwW