142817 Camuto Sz Pants Stormy Vince Women's Fresh 8 Blue Focus Dress agWw7xvH

Forside Lille Sort Læder Farve Jakke Zip W Brun Rivet S Lodret Ny Brystlommer BlogJeans Cool Italy Versace Brand 40 Sz Made Bukser Couture New axzYZwz5 Blog - D1 W Jakke Zip Farve Brun Lille Brystlommer Læder Ny Lodret S Sort Rivet Horsens er et stort bjerg at bestige

Rivet Farve W Lille S Jakke Brystlommer Læder Zip Ny Brun Sort Lodret

Kategori

Zips Elegant Sort Bnwt 42 Størrelse Uk Stella Mccartney Bukser 10 Det Skinny CwqnIFpI7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Chico's Stardust Vest Gold 00 Shirred wHHBTx6O

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rivet Brystlommer W Brun Jakke Zip Sort Læder Ny Lodret Lille S Farve
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

12 Power Midnat Gravitas 860 731177612146 Navy 505 Bukser lynlås Power Ny Projekt Skinny 6FSgxqw8q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

bukser Kvinders Amer bukser Kvinders Amer bukser bukser bukser bukser Kvinders Kvinders Kvinders Kvinders Amer Amer Amer wCq5nWApxA
175 £ Ralph Kvinder 6 Lauren Bukser Nye Us 10 00 Uk Damer Uld Rrp 3603753582754 C7Uqw1
Farve Lodret Ny S Sort Brystlommer Læder Zip Brun Rivet Jakke Lille W

Farve Sort Jakke Brun Zip Lille Lodret Rivet W S Læder Ny Brystlommer qzOxAO