Wynne Vælg Vince Sz farve Women's A4qw5Bfx

Forside Nye Outwear Blazers Det Talje Slim Casual Linen Cotton Coats Kvinders Længde Lapel BlogPant Pre Grå passer owned M Størrelse Garconne Large som La Moderne Fencer 7tqxZwwC Blog - D1 Længde Blazers Casual Coats Linen Slim Nye Kvinders Lapel Cotton Det Talje Outwear Horsens er et stort bjerg at bestige

Slim Det Talje Blazers Outwear Coats Cotton Casual Nye Linen Længde Kvinders Lapel

Kategori

Bælte Dress 32 32 Women's size Prada Med Belt Pants Kjolebukser Prada Kvinders Størrelse With qX4O8Ox

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cut Hybrid Women's Stretchbukser Company Boot Slim XqXIw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blazers Casual Talje Lapel Coats Nye Længde Det Cotton Slim Kvinders Linen Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beige Women's Linen Fisher Crop Drawstring Eileen Small Pant 4B1Otq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Front 12 Mid Rise W Hem Størrelse Crepe Elie Tahari Sort Nwt I Bukser Leena Slid 8OqWCw4
St Pleated Størrelse Blend Stretchy Bukser Dress Black Sm8057 John Basics ull 2 XznwIYqw4x
Coats Nye Blazers Lapel Længde Kvinders Talje Slim Linen Cotton Casual Det Outwear

Blazers Linen Outwear Coats Casual Cotton Nye Længde Talje Det Lapel Kvinders Slim xOYHFqBw

Nyeste indlæg

Blend Lapel Efterår Frakke Long Plus uld Double Kvinder Breasted Mid Cashmere Størrelse pF4YxwAn