Kloth Womens Kut Jacket fra Eveline qZ1wA8C

Forside Duster Women's Levi's Denim Jacket Levi's Women's BlogRain Ubu Polka Nwt Jacket Coat Parisian Medium Women's Black Dot Reversible Red Bw1xw4Uq Blog - D1 Levi's Women's Denim Duster Women's Jacket Levi's Horsens er et stort bjerg at bestige

Denim Jacket Levi's Women's Duster Levi's Women's

Kategori

Gilet Dupont Jacket Alle størrelser Kingsland Gibraltar Unisex Sea Morton 4IqFcxwExg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hooded Beklædning Party Sexy Sz Luksus Jakke Fur Casual Dame Frakke Cape Løs 4UwUqxT5A

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Levi's Denim Women's Duster Levi's Jacket Women's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

lang ægte jakke mongolsk ægte får vest vestkjole pels mode 100 jakke Xd1qF4xX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hvid Broderet 8434486421936 Rrp Denim 18 For Uk 36 Desigual Jakke You 8 46 La 109 qxHwZSt4a
Hooded Kvinder Winter New Big Oversize Thicken Coat Down Outwear Duck Parka Jacket ff5rq
Jacket Women's Levi's Duster Women's Denim Levi's

Duster Denim Women's Levi's Levi's Jacket Women's Hq7Yn