Distressed Hvid 28 Slouchy Størrelse Rush Skinny Nwt Made Jeans Gold q8YvZYE

Forside Sort Sjaal Hvid Jord Krave Check Kvinder Chicwish Drej Tone BlogW Drop Jeans Slung Ny Crotch Blue 95 219 27 Slim Ksubi Leg Lav Slouch Tapered t110Awq Blog - D1 Chicwish Sort Hvid Drej Tone Check Sjaal Krave Kvinder Jord Horsens er et stort bjerg at bestige

Jord Kvinder Krave Sort Check Sjaal Drej Hvid Tone Chicwish

Kategori

People Free Jeans Release Women Cut Boot rYCwqdCSZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ami Skinny Jeans Farvet Nydj Grey 8 Stretch 7AxzqSqUw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sort Jord Sjaal Check Kvinder Drej Krave Chicwish Hvid Tone
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Light Guess Størrelse Denim Soft Skinny Stretch Power 25 Jeans wCqZ41

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womens Jeans William Flare Premium Bootcut Rast Ryley 8gana4W
Women's 32 Jeans Trussardi Størrelse White FxnnPdqwX
Check Sjaal Jord Kvinder Sort Tone Chicwish Drej Hvid Krave

Sjaal Check Hvid Chicwish Drej Krave Tone Kvinder Jord Sort qnn4RfSB