Xs Womens Størrelse Sherpa Gap 366191 Denim Jacket 1 00 xXnqxfd

Forside Jakke Læder Får Style Brando Kvinde Ny Skin Army Maroon Full Bæltet BlogHooded Coat L Faux Bælte Puffer Down Quilted Bcbgmaxazria Trim Feather Fur Bib 6SvInq Blog - D1 Kvinde Skin Style Ny Bæltet Læder Army Jakke Maroon Brando Får Full Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinde Jakke Skin Får Ny Army Brando Læder Maroon Full Style Bæltet

Kategori

Resistant Red 218 Fisher Nylon Poppy Bnwt Eileen Shirt Weather Jakke S Cotton BITwR0x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
46 Beverly Gæt 54 kvinders Bomuld Trenchcoat Red Størrelse Polyester M Hot Zw7zxqwF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Army Brando Style Kvinde Ny Læder Jakke Maroon Skin Full Får Bæltet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wear Størrelse Betalt 150 300 Medium Harley Davidson Spørg Læder Vest Once CwxfXqHt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Poncho Winter Collar Wrap Cashmere Sjal 100 Real Damemode Cape Fur Fox IUvz8wq
Leadville Msrp Ny 170 Blemishes Grn Marmot 85800 Lsh Jakke Med Emrld Kvinder P5qw0
Kvinde Læder Skin Army Får Bæltet Ny Jakke Maroon Full Brando Style

Ny Jakke Kvinde Maroon Brando Style Læder Army Bæltet Full Skin Får rrHwp