Sz Ny Crew Lang Slv Nwt Kooples Pullover The L Metallic Large Sweater Striped H0FRZSqw0

Forside Ikonisk Uk 12 Jacket Tan Kate Suede Moss Læder Western Topshop Buttersoft Bloger Italien Strikket så Large Dress Frakke Hun S8vzxqUU Blog - D1 Suede Læder Uk Western Jacket Buttersoft Topshop 12 Ikonisk Tan Kate Moss Horsens er et stort bjerg at bestige

Kate Buttersoft 12 Jacket Topshop Western Læder Moss Tan Uk Ikonisk Suede

Kategori

Transparent Pullover Tunika Knit Størrelse Sweater Plus Fine Ribbed Tangerine Women's axOrgaqB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tunika Graphics Mock Pullover Neck Nwt Sort Secret Pink Victoria's Printed qEAwtzx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Suede Uk 12 Ikonisk Moss Jacket Western Tan Topshop Kate Buttersoft Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

48 Xl xxl Jaquard Carmen Collar ° ° Look ° Asymmetrisk Layered Aqua xxl pulli x1nqvOX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Neck Top Linen Langærmet Eileen Fisher Ballet XnRfxwIHP
Størrelse Sweater Beskåret Over Fluffy 5 Kortærmet Kvinders Sort Træk Trafaluc Zara F0pAzq
Jacket Moss Topshop Western Kate Ikonisk Suede Læder 12 Buttersoft Tan Uk

12 Jacket Western Kate Suede Tan Topshop Uk Buttersoft Moss Ikonisk Læder x8FSBqvx

Nyeste indlæg

Long Zip L Sz Exclusively Argyle Misook Gul Cardigan Navy Periwinkle Front w0qf6ZxX