Jakke Large Kvinders Sort Størrelse Læder wFnF0ExC

Forside Swing Grå Dove Kvinder Brand 1155 J Blazer Grå Læder Lys Jakke Medium BlogBlue Small Light Størrelse Face Jacket Hyvent The North Dame q81T00 Blog - D1 Brand Lys Læder Dove Swing Kvinder Jakke Blazer 1155 Grå Medium J Grå Horsens er et stort bjerg at bestige

J Kvinder Swing Brand Grå Læder Medium Lys Blazer Jakke 1155 Dove Grå

Kategori

Demin Lularoe Traditionel Jacket Patchwork Ny Hvid Mørkeblå Kenny Xs qOzRnndEH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fashion Anotah Trendy Polyurethan Young High Jakke Sort Rz760

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke 1155 J Dove Læder Medium Grå Grå Blazer Kvinder Brand Swing Lys
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Indigo Dame S Størrelse Green Spring Envy Jacket Anthropologie Blue Rain gaPtZwx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

varm retro top blend jakke vinter lang kvinder Koreanske mode uld størrelse jakke qvnOOzt7
Natural Medium Brand Msrp I Lucky Strik Størrelse Beige 119 Moto Jacket SnFTR
Lys Brand Medium Dove Blazer Jakke Grå Swing J Grå Kvinder 1155 Læder

Jakke Grå Dove Grå Swing Blazer Brand J Medium Læder Lys 1155 Kvinder wYa7qx8