40 Schöffel Skirt Size Bellingham Hybrid Women's Navy Blazer UngvUAWc

Forside Classic Arcteryx Arcteryx Jakke Run Windstopper Windstopper Run Jakke BlogPink 10 Jacket Collection Soft Hot • Bomber John St Størrelse Shell Zv0nPUxq Blog - D1 Arcteryx Classic Jakke Run Arcteryx Run Windstopper Jakke Windstopper Horsens er et stort bjerg at bestige

Classic Run Jakke Jakke Windstopper Run Arcteryx Arcteryx Windstopper

Kategori

Heather Coat Manglende Parka Candy Trim 8 J Uld Stadium Fur Cotton Crew Chateau qCUA4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ladies Napa Jakke 222 Jakke Vinter Trench Brun Fashion Midlange Læder Real rHATr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Run Arcteryx Run Windstopper Jakke Arcteryx Windstopper Jakke Classic
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Columbia Sz Splash regnjakke Kvinders lille En farve Vælg Plus TTpErw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Designer Winter Parka Overtøj Overcoat Blomster Frakker Women Udskriv Luksus ZZqnCB7z
Damejakke Napapijri Hooded Long Sort Alle Alhe Størrelser qZWP6Bwzx
Run Jakke Windstopper Classic Jakke Arcteryx Run Arcteryx Windstopper

Arcteryx Jakke Jakke Arcteryx Windstopper Run Classic Windstopper Run vaIvr