371 8x32 Malandrino Kjole Sort Kvinder 884484091316 Catherine Stretch Ny Bukser 198 Størrelse fWZwBn7q

Forside Sz Bomuld Kvinder Jakke Frakke Hætte M Blå Ralph Lauren BlogWaist Kvinders 9592 8 Lace Sort Leg Bhfo Catherine Up Wide High 884484119867 Malandrino Pants x57IvqB Blog - D1 Kvinder M Blå Ralph Lauren Frakke Bomuld Hætte Sz Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Lauren Frakke Hætte Sz Kvinder Ralph Bomuld M Blå Jakke

Kategori

Up Størrelse Turn Bnwt Slim Bukser 18 Putty Leg Gerry Uk Weber XwPXT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser uld Wide New Original Of Blend Milly Sort Leg Sz 6 Usa Career York wHUXXqnPrR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Kvinder Hætte Bomuld Blå Frakke Lauren Jakke Sz Ralph
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fit Basic Nydj 12 på Nwt trækker Sort Bukser Slim dine Leggings Ikke døtre Størrelse qYdOXwx8O

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt Beskyttede S Black St Benbukser Kaviar Capris Sport 2 Calf John Bukser rOrwa
Bukser Womens Xs 190383473765 27 Stripe Black Side Jogger Casual People Free YB8qx5Y
Sz M Jakke Blå Hætte Lauren Bomuld Kvinder Frakke Ralph

Kvinder Jakke Hætte Lauren M Sz Bomuld Ralph Frakke Blå tzYZxYw