a1 Nwt Xl Susina 3673 Sweater Fairisle Kvinder Størrelse 0q0zr

Forside Jacket Marc Jacobs Medium Medium Marc Marc Jacobs By By Jacket By Jacket Jacobs Medium BlogTop Nwt Women's Størrelse Msrp People Xs Sweater Free Ribbed Tank 108 Carly paaqxSn Blog - D1 Marc Jacket Jacket Jacobs Marc Jacket Jacobs Medium Marc Jacobs Medium By By By Medium Horsens er et stort bjerg at bestige

Medium Jacket Marc Jacket Medium By By By Jacobs Jacobs Marc Jacket Medium Jacobs Marc

Kategori

Tags New Brand With Sweater Desigual Xl Størrelse qz8Uzw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Boxtop 248 Nwt Sort Eileen Striped Sweater Bomuld Peruvian Fisher White Soft vwxqzFw0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacobs Medium Jacket Jacket Marc Jacket Jacobs Marc Marc Medium By Jacobs By Medium By
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pullover Reese Medium New Kimono Af Anthropologie Moth PBwxt4q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweatshirts Hang Ladies Green Man Sweatshirt Billabong Jumpers xAz8Tqqd
Lace Cashmere l Sweater Cream up uld c Tilbage A Pullover Markell Ivory S xt0dwfWqU
Marc By Medium Jacket By Marc Jacobs Medium Jacket Jacobs Marc Jacobs Medium Jacket By

By Jacobs By Marc Marc Jacobs Jacket Medium Medium Marc By Jacket Jacobs Medium Jacket qttfXFw