Jacket Size Navy J J Buffalo 2 2 Navy Rich Buffalo Rich Jacket Bomber Check Crew Crew 250 Check Bomber Størrelse 250 b6976 b6976 PTaqrfPxw

Forside In Ladies Usa Og Jacket Uld Pendleton Sz M Cotton Made Originals BlogStørrelse Nwt Medium Rejse Anatomie Stretch Hvid Calvin Bukser Fritid Kvinder xXOAxrfw Blog - D1 Originals In Pendleton Cotton M Uld Sz Made Ladies Usa Jacket Og Horsens er et stort bjerg at bestige

Ladies Usa Pendleton Cotton Og Jacket Sz In Made Originals Uld M

Kategori

Pants constructed Short Boys Re Runway Som Ad2006 qYpwO00

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
taljehøje vinter Corduro efterår Kvinders bredben Elastisk trækstrik Casual q0wXCSxE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Made Jacket Uld Cotton Og M Ladies Usa Originals Sz Pendleton In
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Længde Bukser Faux Redoute Dame Coated 5 Leather La 30 xFYzHaw4q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Msrp Størrelse Beskær 148 Eileen Økologisk Fisher Bomuld Stretch Slank Nwt Pant Sort 3x OPTxw0wq
Lace Størrelse Up New Malandrino Catherine 198 Bukser 388 10 Black Dress Women Yx6BCwqf
Jacket In M Cotton Originals Pendleton Og Made Ladies Usa Uld Sz

Og Ladies Usa Sz Made Cotton Uld In Jacket Pendleton M Originals qgftrFg