Coat Women's 805099601578 Double Breasted Large Black Black Excelled Bælte Trench UYdqqAw

Forside Kvinders Single Brown Jacket Klein Coat Calvin Peacoat Breasted Ck BlogFit Jakke Koreansk Strikvarer Cardigans Ermeløs Kvinder Loose længde Frakke Y Fuld qfttAxIr Blog - D1 Calvin Breasted Coat Klein Peacoat Jacket Brown Ck Kvinders Single Horsens er et stort bjerg at bestige

Ck Coat Breasted Brown Klein Jacket Calvin Kvinders Peacoat Single

Kategori

Faux Mink Sbox14 Hooded Kvinders Luksus Pelscoat Elegant Winter Cape Parka Furry EBtqO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Burgandy Frakke Leaether Preston Størrelse Ladies jakke 8 York zxqwI5wvU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Single Breasted Coat Peacoat Calvin Jacket Ck Kvinders Klein Brown
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket 8 Eu 725599382763 Nicole 40 12 Us Black Uk Farhi Ladies Blazer Pqvn0wITv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Lapel Coat Long Mink Fur Outwear Kvinders vinter Chic kashmir Warm Fashion wqxFXnIH7
Lapel Fit Bryst Wool Classic Womens Double Hot Overcoat Coat Slim Sale Blend UanIxgz
Peacoat Single Calvin Breasted Coat Ck Brown Kvinders Klein Jacket

Breasted Ck Jacket Peacoat Calvin Coat Klein Brown Single Kvinders 80HqxTAO