Slim Fit Lambskin Sort Læder Kvinder Jakke Damer Frakke S Biker Ægte Style qgxEOaS

Forside Lædervest Ladies Med Touch Cowhide Multi Sort Lommer Soft BlogGrey Kvinder Marc L 981 O'polo skifer Cardigan 8y75xwxt4q Blog - D1 Soft Cowhide Touch Lædervest Sort Lommer Multi Med Ladies Horsens er et stort bjerg at bestige

Soft Lommer Sort Touch Cowhide Multi Med Ladies Lædervest

Kategori

Black Suede Talje Pioneer Størrelse Fringe Wear 10 Læder Jakke qCwCxOa6U

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Gæt Womens Euc Jacket Jean Georges Marciano 12 Denim Usa L 90's Vintage qX4Rq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Med Lommer Multi Touch Lædervest Soft Cowhide Sort Ladies
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

3xl Blå Ny Unicorn Tone Jaxon og Style Jacket Grå 2 Lularoe Denim w6ExgPcq6Z

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Eleverer Adorable Chic Melton Ny 228 Anthropologie 4 Jacket krave Leopard AqvgOw6n
York Uld Nwt 2 Sz Rose 148 New Lafayette Button 598 Blazer Jacket 4 Crepe qxwXg1tSWX
Cowhide Lædervest Multi Ladies Sort Touch Soft Lommer Med

Sort Lædervest Multi Soft Ladies Cowhide Med Lommer Touch CCztq