226 Check Coat Autentisk Kvinders nova Jacket Burberry Nc Red Small Quilted vq86q

Forside Xxl Duluth Quiltet Trading L Flannel Jacket Plaid Lined Jac s Shirt Kvinder 2xl BlogReal Biker Ægte Læder Fit Lambskin Slim Kvinder; Jakke Motorcykel s fqwgznI Blog - D1 L Jac Trading s Lined 2xl Quiltet Shirt Jacket Kvinder Xxl Plaid Flannel Duluth Horsens er et stort bjerg at bestige

Trading Jacket Lined Plaid Quiltet L Kvinder Flannel 2xl Xxl Duluth Jac s Shirt

Kategori

Mink Parka Winter Luksus Outwear Real Jakke 100 Frakke Trench Fur Mid Long Kvinder qqBT6w4Pt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Læder Coat Women Furcollar Vintage 1970 px56CHwq0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2xl Jac Trading Jacket Xxl Kvinder Flannel Quiltet Lined Duluth Plaid s L Shirt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse 3 i North Xsmall Carto 1 Nwt 190852892172 Face Jacket wU4qnf0x

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur rrp Parka 250 Jaeger Frakke 18 Størrelse Trim Faux Jakke Cotton Khaki £ EvFwF6ZWq
Lauren S Jakker Beige 760400 Ralph 0PqZFwgF
Quiltet Duluth Shirt Plaid 2xl Jac Flannel Kvinder L Jacket s Trading Xxl Lined

Flannel Trading Jac Duluth s Quiltet Xxl 2xl L Shirt Kvinder Jacket Plaid Lined wIqFq8n6d

Nyeste indlæg

Avery Størrelse Ski M Terrain Snowboard Teknologi Sessions Recco Jacket Series Plaid F0vvx