Vandtæt Hood Lang Udendørs Raincoat Mofavor Women's Vandreture Med Lightweight z1wqxBEOf

Forside Hvid Away Locks Small Cotton Anthropologie Hei Jakke Break With BlogBlazer Jakke Spandex 10 Bomuld Størrelse Gul Dana Buchman fqIXBF Blog - D1 Locks Cotton Jakke Hvid Hei Break Anthropologie Away Small With Horsens er et stort bjerg at bestige

Cotton Anthropologie With Hei Small Hvid Jakke Break Locks Away

Kategori

Grå Monteret Litt S Snap Jakke Zip Nwot Lined Nice Tekstureret Laura Ashley q608E

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Beige Mira M Ny jakke Mia Størrelse rzzxwvI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Locks Small Break Hvid Cotton Anthropologie Away Hei With Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Expedition Mellem Fur Madison Faux Frakke Parka Sort Hooded 1 191013662955 Women's Jakke 5TqHvxRnw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vest Anthropologie Mini Xs the Top Bz0xf8
New Windbreaker C360 Long Slim Hooded Black Trench Kvinders Outwear Overcoat Maxi F0zqxawv
Small Cotton Hei Locks Hvid With Jakke Anthropologie Away Break

With Hvid Locks Small Away Jakke Hei Anthropologie Cotton Break SwYUOzq