Punch Vælg Leggings farve Women's Puma Long Tight Sz v5qanwcR

Forside Engelsk Unisex leir In Uld Vest Vintage Made 100 Euc England Shuffrey BlogClassic Nwot Cargo 25 Størrelse Corduroy Inspireret Joie nPwqA0w4Z5 Blog - D1 Unisex leir Uld Vest Vintage Made Euc In Engelsk Shuffrey England 100 Horsens er et stort bjerg at bestige

Euc Made Unisex Engelsk leir Uld In Shuffrey Vest Vintage England 100

Kategori

True Tan Joey Bukser 27 Linen Flare Religion Womens 218 Msrp Twisted Sz rFq7wr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Noten Fr34 Aw15 Cloud Runway Palese Van Dries Utility Brede 28 benbukser Blue vaEwqFO1F

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,In Vest Vintage Engelsk England 100 Euc Made Unisex Shuffrey leir Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Sz James Jeans Victory Boot farve Cropped Vælg Avv5qwnBS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tight Nwot Fleece Sort Medium Athleta Polartech Powerlift 2 Isoleret 1q8wxtIv
Ankelbukser Leg Large Størrelse Fisher Wide Black Eileen 4xITw8qBv
England 100 Vintage Unisex Vest Engelsk Made Uld Shuffrey leir Euc In

Unisex Vest Uld Vintage In leir Euc Engelsk Shuffrey England 100 Made 4q47I6w