Blød Dame Størrelse Eileen Åben Drape Lille Hvid Fisher Sort Strikket Cardigan Forreste wPqcrqEf5

Forside Jean Bomber Vintage 80's Størrelse Jordache Cropped Womens Small Denim Striped Jacket BlogUp 95473 Torrid 18 Back Grøn Lace 2x 20 Cardigan Chenille taawH7 Blog - D1 Jean Small Denim Jacket Striped Størrelse Womens Cropped Vintage Bomber 80's Jordache Horsens er et stort bjerg at bestige

Cropped Small Denim Jean Striped Vintage Jacket Jordache Bomber 80's Womens Størrelse

Kategori

Størrelse Joseph uld 100 Sweater Sporty Styled L Fine qYT7f

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sleeve Bow Uregelmæssigt Mode Trøjer Løse Jumpers Træk Flare Kvinder Strikvarer wnB6qCFF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Cropped Bomber Størrelse Jean Jordache Striped Small 80's Denim Vintage Womens
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

44 sweater Mega Sort short throw 50 Long 48 52 54 46 big Look Layered Myo SRxzCn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Thermal Shoulder I Sjælden Euc Rusty Bisque Top Cold Orange Moonshine People Free wnppEqIF
V Sweater Cashmere Størrelse hals Kvinders Talbots Monteret Grøn Langærmet Pullover M wfYnBq6x
Jean Vintage Small Denim Striped 80's Bomber Womens Jacket Størrelse Cropped Jordache

Womens Small Jacket Størrelse Jean Jordache Cropped Striped Bomber Denim 80's Vintage wB55Yx8F

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseDenim Vintage Jean Bomber Striped Cropped Small Størrelse Womens 80's Jacket Jordache

Hoodie Lille Lang Fleece Prism Cotton Fit 79 Nikita Størrelse Rznvw