Bomber 100 Læder Ny Jacket Kvinder Lambskin Ægte Biker Soft Wj107 4q6vZ6w

Forside Warm Jacket Outerwear Thicken Coats Vinterhjørnet Fur Collar Hooded Størrelser Long BlogJacket Triclimate 260 North Xs Boundary Melon Winter Face Ski Rød Nwt Kvinder CqwPYCz Blog - D1 Outerwear Vinterhjørnet Thicken Collar Hooded Jacket Warm Fur Coats Størrelser Long Horsens er et stort bjerg at bestige

Outerwear Hooded Warm Jacket Long Collar Størrelser Coats Fur Thicken Vinterhjørnet

Kategori

Burgundy Burgandy By Sonia Blazer Rykiel HwawxqIEd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
10 Jacket Foder New Mørkegrøn Tweed Ull Jack Striped Blazer Brand Wills Uk ZzwSzq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelser Thicken Outerwear Jacket Long Hooded Warm Fur Vinterhjørnet Coats Collar
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Warm Kvinders Fox ægte Jacket Fur Coats Leather Duck Fur Sz Big Hooded Down Parka vACAq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

301 Black Kvinder Designer Læder Part 100 lynlås Ægte Wear Lambskin jakker qxXwWvOCrq
Jakke Joplin Sort Læder Uld Nwt Tahari Store Elie fwB10
Collar Størrelser Outerwear Jacket Thicken Warm Vinterhjørnet Hooded Long Fur Coats

Fur Vinterhjørnet Outerwear Jacket Størrelser Warm Coats Thicken Hooded Collar Long 1gqxAUvgw

Nyeste indlæg

Design Sz Vaskeri Sort Kvinders Af Ærbjælke Lille zwwfgFq