Uk Quilted Navy Lining Jacket 12❤ Floral Joules wBZqXzF

Forside Størrelse uld Blend Jacket Style Grå Women's Små Bolero Talje Længde Guess BlogSort Margaret Størrelse Blomsteracenter Ægte Læder Jakke 8 Godfrey UWPqaP5 Blog - D1 Blend Guess Størrelse Style Jacket Grå uld Bolero Små Women's Talje Længde Horsens er et stort bjerg at bestige

uld Style Talje Women's Bolero Guess Længde Små Størrelse Jacket Grå Blend

Kategori

Kvinder Jakke Casual Toppe Kort Hættejakker Outwears Bomuld Løse Varm Koreansk dq8xZgd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brown 36 Uk Claudia Størrelse Læder Distressed Strater 10 Jakke xwSYqYTEP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Længde Bolero Guess Women's Små Style Størrelse uld Grå Blend Jacket Talje
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Collar Aftagelig Medium Jakke Fox Med Læder Frakke Kvinder Lambskin pq6ZaX6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Suede Bomber Xl Levis Black Nwt Jakke Motorcykel Women's wqBR6
Raspberry Isaac Ny 16 Sjal 694431193013 Jacket A293928 Mizrahi Sort Utility Button Colar rZqrx07
Style Guess Women's Grå Blend Små Bolero Jacket Talje uld Størrelse Længde

Små Bolero uld Blend Guess Grå Jacket Størrelse Women's Talje Style Længde pqCwgCfxS

Nyeste indlæg

retail Bcbg Coat Black Størrelse S 300 00 Blazer Maxazaria Cape Wnq6Pcq07