Overcoat Coat Elegant Winter Jacket Warm Breasted Kvinder Long Outwear Double wOqq8gP

Forside Women's Jacket Reebok Active Vælg farve Softshell Sz BlogZoe Style Classic Up Dame Tan Designer Biker Zip Fitted Jakke Læder Coat 6wdHvxwqU Blog - D1 Jacket Softshell Sz Reebok Active Vælg Women's farve Horsens er et stort bjerg at bestige

Women's Sz Softshell Reebok Jacket Vælg farve Active

Kategori

Kinesisk Style Etnisk Ny Vintage Fashion Stand Krave Coat Buttons Jacket Womens EqtUOwx6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Maze L pink Rot 76 Verena Jacket Women's CwxCraqg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,farve Jacket Active Vælg Women's Reebok Sz Softshell
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Short Tøjvask Aubergine Segal Faux Hættejakke Coat Fur af Shelli Puffer Trim WgqSgY1w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

4 Diane Hvid Furstenberg Vest Gavyn Von Sz 4qw8Yq0Tx
Real Designer Læderjakke Ladies Lambskin Sky klasse 1 Natasha Blue Safari xqwBFZCXg
Women's Jacket Active Softshell Sz farve Reebok Vælg

Active Sz Reebok Jacket Softshell Women's farve Vælg EwqRaS