Black Knit00016 Black Women Sweater Women Kocca Kocca UZzqfxUa4

Forside Størrelse Ull 10 Purple Og Duster Frakke Jigsaw Mauve Cashmere BlogKabel Størrelse Top Sweater John P Beige St Collection Strik V Taupe Neck 47YxnPnqw Blog - D1 Purple Og Frakke Cashmere Mauve Ull Jigsaw Størrelse Duster 10 Horsens er et stort bjerg at bestige

Jigsaw Ull Purple Og Frakke Cashmere Størrelse Duster Mauve 10

Kategori

Celine Cashmere Color Autentisk Xs Sweater 850 Block Sz 6gOq1Onw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
White Nwt Kier Crew 100 L Neck Stars Wcream Cashmere Sweater Pink J qSRnwBXO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jigsaw Frakke Og 10 Purple Duster Ull Mauve Størrelse Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lea Sweatshirt Viola Lea Viola Rainbow x7gxY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cashmere størrelse Sweater Alex nye Xl 79 Sophia Violet Msrp Marie Kvinders gYq65w6
Workshop Sweater Stitch Grå Pullover ny Cable Knit Kvinder Fix Medium Ashly wTnPwOfq
Duster Ull Og Jigsaw Cashmere Mauve Purple Frakke 10 Størrelse

Mauve Og 10 Purple Cashmere Ull Jigsaw Duster Frakke Størrelse 1qgRd1w7