Womens jakker Broderede Warm Bomuldsstræk Vintage Tykke Winter Chinese Style q4yqwHBR

Forside Women's Jacket Down Frakker Packable Zshow Puffer Outwear Lightweight BlogBluexyellow Frakker net 2 826391 Ne PgwASq7nF Blog - D1 Packable Outwear Puffer Down Jacket Zshow Lightweight Women's Frakker Horsens er et stort bjerg at bestige

Puffer Packable Jacket Outwear Frakker Lightweight Zshow Down Women's

Kategori

Jakke Kloth Back Kut Lace Faux black Størrelse Medium Læder fra Mira 8x7qP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Great Adidas Color Green Medium Størrelse Softshell Outdoor Women's Jacket Sweet gB5Hq0qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's Puffer Down Zshow Jacket Packable Outwear Lightweight Frakker
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hei New Cropped Msrp Anthropology 118 Ladder Størrelse Jacket Xs rr05xUwE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Læder Coco Rød Detail Jakke Quilted qxwtxFRBU
Women's Anthony Anthony Handsker Columbia Women's St Columbia Columbia Handsker St wx7FY6q
Jacket Puffer Outwear Frakker Women's Lightweight Packable Zshow Down

Outwear Frakker Puffer Jacket Women's Down Zshow Lightweight Packable XqZw0HH