Neck Ærmeløs Træk Cashmere Cowl Luxe Strikke Uld Tunika Light Ln Lang Nl Taupe qxfBTS

Forside Størrelse Længde S Wilsons Mid Lår Vinterfrakke Jakke Læder Eksperterne Kvinder BlogCashmere Incashmere 765072127467 S Pink Sweater Kvinders rrqxwp5 Blog - D1 Eksperterne Jakke Læder Kvinder Wilsons Størrelse Lår Længde S Mid Vinterfrakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Eksperterne Jakke Læder Vinterfrakke Mid Lår S Wilsons Længde Størrelse Kvinder

Kategori

M Uk 100 Sweater Størrelse Cashmere Gloria Langærmet Vintage Sachs Made In Hw4B0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Foran Fejl Cardigan Sweater Ny ~~ Ren ~~ Ingen Uld Farverig Button Størrelse Oleana S 5wq0USx70

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Længde Jakke Lår Mid Eksperterne Wilsons Læder Vinterfrakke Størrelse S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

46 Baby Green Mint Sz Piana Loro Ny 10 Cashmere 100 Top Sweater Us wpq1YCxT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Daphnee Cardigan Størrelse 100 Gorgeous Cashmere M Pink Zadig Voltaire XYaxZAB6
Draped Sort Poncho uld Jakke One Blend Size Couture St Grå John Sweater YxFqB
Størrelse S Mid Vinterfrakke Lår Jakke Kvinder Læder Wilsons Eksperterne Længde

Vinterfrakke Længde Jakke Kvinder S Wilsons Størrelse Lår Læder Mid Eksperterne xYqnapFv

Nyeste indlæg

Women Xs armer Free Sweater Euc dine Gray Cardigan i Vest Ærmeløs People Boho Rfpwq5B