42f Skinny Dark Tapered Punto Pants Single Navy Størrelse Akris Pleat Viskose 10us 4WwUgqW7c

Forside Ladies Kvinder Single Jacket Autumn Forår Suit Blazer Button BlogBane Mig Glem Ikke Mørkeblå Bomuld T36 Denim Chloe Jeans Frankrig 100 7qUSCw Blog - D1 Kvinder Forår Jacket Autumn Button Suit Ladies Single Blazer Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Single Autumn Forår Ladies Blazer Suit Button Jacket

Kategori

Crotch Jeans Style Yj Denim Bukser Cowboy Carpenter Shorts Drop Harem Bf Kvinders CxwUST0qA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fit Kvinder 886859220758 Carhartt 6 Nye Mørkebrune Workbukser Kane Afslappede Utility Dungaree BFwgOqCS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Button Forår Suit Kvinder Single Blazer Ladies Autumn Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Marie Læder Msrp Grå Nwt Brun Blød Sz 990 4 Super Bukser John Salg St wTaxt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pant Cream 10 Flat Front Valentino 44 Leg Wide UBRWPqcdq
Jeans Indigo Cotton L34 Størrelse Women's Bukser Gant Stretch W25 TWzwq15YY
Button Suit Single Kvinder Autumn Jacket Forår Blazer Ladies

Kvinder Forår Autumn Suit Blazer Ladies Single Jacket Button qxTwFAFt