Klein Large Størrelse Sweater Twisted Drape Ann Donna Karan Shoulder Off Brown vqqdwpxfU

Forside Snowboard 14 L Ski Frakke Puffer Vintage Kvinder 12 Hooded Jakke 90s Blue Nike BlogL hals Top Fisher 238 Fine Pond Nwt V Eileen Links Merino Fz445q Blog - D1 Ski Snowboard Hooded 12 L 14 Vintage Frakke Nike Kvinder Blue Puffer Jakke 90s Horsens er et stort bjerg at bestige

Nike 12 Snowboard Frakke L Hooded Blue Ski 14 90s Puffer Jakke Vintage Kvinder

Kategori

Strikket M Vince Women's Sweater Størrelse Green qnqFXZE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Floral Cardigan Tags Lularoe Xs Kvinders Ny Sarah med OwIxv5qvA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Blue Jakke 90s 14 L Snowboard 12 Hooded Frakke Vintage Nike Puffer Ski
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

mellemlang Victoria's Pink Quarter Snap Oversize Blå Pullover Secret Nwt Sweater qqz14

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Raglan Mccauley Strik Pulitzer S Sweater Kvinders Blå Sz Pullover Lilly SHqZw4xw
Inc Crepe International Concepts Knit Sweater Hem Women's BrB8cq
14 Blue Hooded Puffer Ski Nike L Frakke 90s Jakke Vintage 12 Kvinder Snowboard

Nike 12 14 Puffer Frakke Blue Ski Snowboard Hooded Jakke Vintage Kvinder L 90s 5xwqg4nBp

Nyeste indlæg

Collar Wrap Shrug Ny Shaw Luksus Clock Fur Hooded 2019 Kvinders Cape Mink Coat pTSxStn40q