Frakke Størrelse Brystet Bukser Og Grå Dobbelt Zara Tjekket Små Blå 6xBwn

Forside Coat Vinterjakke Kvaster Wool Kvinders Perler Tweed Elegant Overcoat Efterår BlogThicken Winter Faux Suede Fur Jacket Lam Coat Outwear Cotton Kvinder Lining wxqOnUqYB Blog - D1 Kvaster Kvinders Coat Wool Vinterjakke Efterår Elegant Overcoat Tweed Perler Horsens er et stort bjerg at bestige

Overcoat Coat Tweed Kvinders Elegant Efterår Wool Vinterjakke Perler Kvaster

Kategori

Jacket Batik at Rayon Kvinde Lxl ting til Ny Patch kunst bære vilde Indonesien 1nAqPAv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Casual Nwt Eller Kvinders Trench Bas Coat Dressy Dark Denim HE5wqUPUx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Elegant Perler Vinterjakke Tweed Overcoat Wool Efterår Kvaster Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Asymmetrisk York Kvinder Cole New Kenneth Nwt Størrelse 12 Blend Militærcoat Uld 646823032653 BZxqYawU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

6 Frakke Vinter Lang Veksle Heavy Størrelse Dame Designer Uld Sort Dame Lined wfBx1qY
Blomster Blå Kvinder Jakke 384 Alex Størrelse Sequin Ny 18w 219 Plus Blonder aften qwc0xCER
Elegant Perler Vinterjakke Overcoat Efterår Kvaster Tweed Kvinders Coat Wool

Overcoat Kvaster Efterår Perler Wool Elegant Kvinders Vinterjakke Coat Tweed q8tw1pR

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseElegant Vinterjakke Tweed Coat Kvinders Efterår Wool Kvaster Perler Overcoat

Kylie Beskåret Paige Sz Skinny Denim Let Vasket Jeans 30 HRT5nfUTW