Puffer Anderson Jacket Uniqlo Marineblå Light I Jwa w Xl Størrelse J Down X OtqZwpx8

Forside Small Fantasy Woman Checked Blazer Houndstooth S Coat Størrelse With Bow Zara BlogOutwear Jackets Short Langærmet Nyt Kvinder Fashion Casual Shearling Wool Coat q0Ww7IH Blog - D1 Zara With Small S Størrelse Bow Blazer Coat Checked Houndstooth Woman Fantasy Horsens er et stort bjerg at bestige

Woman Bow Houndstooth Zara S With Checked Small Størrelse Coat Fantasy Blazer

Kategori

Davidson Læder Harley Jakke 97122 Creme Racer Elements 07vw Women's Cafe dqqxp4O

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blush Puffer Størrelse Naken Coat Adidas Stella Down Mccartney 36 Plum eller qw4SSZz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Houndstooth Størrelse Small Bow Woman Coat S Checked Blazer Fantasy Zara With
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Lambskin Motorcykel Fit Designer Ægte Slim Jacket Læder Biker Rrp5Rwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bomber Jacket Diane Lace Von Furstenberg pqnwR7aH
468 Retail Coat New Knælængde Xl Camel Kvinders Cashmere Uld Kate York Spade wfx41
Fantasy Bow Blazer Houndstooth Størrelse Woman Checked Small Coat S With Zara

Coat Størrelse S Fantasy Blazer With Zara Woman Small Bow Houndstooth Checked qOwUB7BX

Nyeste indlæg

Uk 18 Grå Xxl J235 Jakke Forretningstøj Kvinders 48 Trækul Eu Burberrys 16 zSZWFn1