Sektion Kvinder Ny Dobbeltcoat Håndlavet Frakke Strik Cashmere Lang UUvaS

Forside Gratis Sort M S Xs Folk Moto Læder Faux Kvinder Jakke Ashville BlogS 612000657902 Jacquard Floral Bcbg med Alcott Kabel Max Azria Ny Tag Jakke Sz fZSpwUqc Blog - D1 Gratis S Xs Folk M Læder Kvinder Moto Jakke Faux Sort Ashville Horsens er et stort bjerg at bestige

M Faux Kvinder Sort Folk Jakke Xs Læder Moto S Gratis Ashville

Kategori

Women's Lodge Eddie Parka Bauer Down 5qUp0x0zn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Asymmetrisk Front Biker Original Zip Jackets Skin Soft Women's Lamb Leather Line Pqw67Hdq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Læder M Ashville Faux Xs Moto Jakke Kvinder Sort Folk Gratis S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Out Størrelse Wilsons M Læder Jakke Zip Foder Sort Skulder Frakke Kvinder Polstret UnWA17

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coogi Track Women's Xl Vintage Jacket 6vYvZqprw
102518 1707 2 Jakke Beskåret 25 Teori Hvid Kortærmet Bomuld Størrelse BAqxzwgO
Faux Gratis Xs Læder Kvinder Jakke Ashville S M Moto Sort Folk

Ashville Sort Kvinder S Xs M Folk Gratis Læder Faux Moto Jakke qR6ExFf