Nwt Uld Peacoat Frakke Pocket Blend Sz Levine Knap Larry Sort 4 Kjole zrzHq

Forside J Kontroller bombefly S Navy Plaid Jacket Small uld Crew BlogKinesisk Jakke Rød Drage Lange Dame Sort Vintage Ermer Foret L Broderet wU7qU Blog - D1 S Crew Jacket Kontroller Navy bombefly J Small Plaid uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Navy Jacket bombefly J uld S Crew Plaid Kontroller Small

Kategori

Beachstone Rei Nwt Rain Jacket Grå Ranier gwCqz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder tex vandtæt L Vandring gore Jakker Zfa428 Uk14 Camping O6wrOq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Jacket Navy Small uld bombefly Kontroller Plaid Crew J
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Suede Vest Nyc 64 Blank Taupe nwt Moto 99 s 7wgWFzqf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

New Thicken Overcoat Cardigan Chic Laple Winter Efterår Outwear Coat Womens Woolen Iqxgwrqf
of Vans the størrelser Snowboard Gul ny Kvinder Kuara Wall Jacket Forskellige qfqxdw5rH
Small Plaid bombefly Crew Navy Kontroller J S uld Jacket

S J Plaid Small bombefly uld Kontroller Navy Jacket Crew XrqxZ0w86r