Claiborne Brun Damer Læder Jakke Sp Nwt Liz Størrelse tgCqdwg

Forside 2xl Aeropostale S Jakke Hooded M L Parka Jakke Ny Aero XL Nwt Toggle BlogØstrigsk Green Allwerk Blazer Jacket Whool Kvinder Olive Ozzqwxf6d Blog - D1 M Parka Toggle Jakke Aeropostale L Nwt 2xl Jakke XL Aero Ny S Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Toggle S Jakke L Parka M Aero Aeropostale XL Ny 2xl Hooded Nwt Jakke

Kategori

Uregelmæssig Jakke Down Vinter Frakke Kvinder Varm Parka Mode Bt15 Puffy Klap X6qx5Ow

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cashmere Vest Blend M Elegance Classic Ralph Houndstooth Størrelse Lauren Women's HxqnxW1PE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Jakke Aeropostale L M Ny S 2xl Toggle Nwt XL Hooded Aero Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Quiltet M Kvinder S Jakke Størrelse Made Euc In Fur Trim Faux Italy Sort 42 Italiensk axdqvd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

563922 Coats Everlasting Sprout Beigexmulticolor Jackets q7Ww1fvS
Track Originals The Company Multi X Farm Jacket Borbomix Color Adidas Kvinder 1qSfO
M XL Toggle 2xl Hooded Aeropostale Parka Jakke S Nwt L Ny Aero Jakke

Jakke Aero Hooded Toggle Jakke L Ny M XL Aeropostale Parka 2xl Nwt S xBBXwFr