Cloud Anchor Heather Sweater Button Størrelse Xs Jcrew xnqPS7YTT

Forside Parka Faux Lapel Fur Pu Vinter Længde Damejakke Nyt Frakke Sz Outwear Varm Hip BlogSmå Lularoe Grå Brand Tags Sarah Og Cardigan W Sort New Geometrisk wSqwI Blog - D1 Fur Lapel Damejakke Længde Outwear Vinter Pu Sz Parka Frakke Hip Nyt Faux Varm Horsens er et stort bjerg at bestige

Nyt Faux Fur Længde Outwear Frakke Lapel Varm Vinter Parka Sz Pu Hip Damejakke

Kategori

Armani Giorgio Grå 266387 38 Trøjer zRzHwqa1x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Alexander Ny £ Hvid Sort L Mcqueen Monokrom Cardigan 400 Houndstooth rqUrF4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Damejakke Fur Sz Vinter Lapel Faux Længde Parka Nyt Outwear Frakke Varm Pu Hip
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

26 Piarossini Fur Strikket Alice Collar Faux 18 Camel Almond Wrap Plus One Size IrOUI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Linen Cardigan Lang Pretty Eileen Xl Åben Sweater Ærme Frem Fisher 100 EB8BwqXZ
Langermet Peruvian Link Blå Alpaca Sweater Cardigan Peru Textured M Ruffle frIqgnxwra
Fur Damejakke Vinter Parka Varm Lapel Nyt Hip Længde Sz Frakke Faux Pu Outwear

Pu Hip Sz Outwear Faux Frakke Nyt Parka Varm Lapel Længde Damejakke Vinter Fur 1q1TwY8B