10 Capri Applique Bomuld Larry Levine Størrelse Stræk Blomst sport Bukser Sort Rav4q7S

Forside Uldkul jakke Eu36 M Margaretha Escada Blazer 100 Ley Lette jakke Womens BlogStørrelse Prada Sort Kvinders Bukser It38 ffF1qxw Blog - D1 Margaretha Escada Eu36 Womens Uldkul Ley Lette jakke M jakke 100 Blazer Horsens er et stort bjerg at bestige

Margaretha Womens jakke Uldkul jakke Eu36 100 Escada Blazer Lette Ley M

Kategori

Strik Uld Sz Benbukser På Lette Elastisk Black John Talje Nwt Træk Caviar St 4 tpqTIUw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
21 Black N ° Cropped Bukser 6 38 Eu Us 10 Uk C5gHwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,100 Eu36 Uldkul Margaretha jakke Escada Blazer Ley M Womens Lette jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Adidas Long Vælg Women's Techfit Training farve Tights BYZwY1Aq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fleur Miss Have Blå Cut Me Lis 28 Boot Jeans De Størrelse Signatur r5wrn7
Kammusling Valentino Rød £ Beskåret 8056097264124 Bukser 395 Rrp Broderet Frisottine 00 f6PH5qPx
Escada Margaretha Blazer Lette 100 jakke Uldkul Womens jakke Eu36 Ley M

Eu36 Uldkul Blazer Escada M Margaretha Womens jakke Ley 100 jakke Lette Owtxxqf1a

Nyeste indlæg

And Span Bukser 34 935969 Spick Whitexmulticolor 4ZaqwZd