Størrelse Rain Shop Over Coat Sized 10 5 12 Top Trench Uk To Pit 22 nATYpwqq

Forside Coat Outwear uld koreanske Slim Cashmere E853 Lang Style Blend Kvinders Lapel Trench BlogSweet nv6 Hooded Wool Lolita Girl Japanese Coat Loose Overcoat Mori Style Kina HqnOEpBw Blog - D1 Outwear E853 Slim koreanske uld Coat Lang Blend Lapel Kvinders Style Cashmere Trench Horsens er et stort bjerg at bestige

Slim Kvinders koreanske E853 Style Lapel Coat Blend Trench uld Lang Outwear Cashmere

Kategori

6 Nwt Blazer Tracy Medium Størrelse Ellen Jacket Classic M Black qprpnx0wgP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Satin Bebe Coat r Kvinders Små Brun Jacket w64x5AIn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Style Kvinders Coat Lang Lapel koreanske Slim uld E853 Trench Cashmere Outwear Blend
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

~ Chris Hooded Størrelse L og York Condition New Coat ~ Barneys Perfect Cape Kvinder Jaime P1q4SYxw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Laurent Vest Yves M Saint Front Sort Ysl Zip q4PfwxF
Langærmet Jakke Læder Xs Zara Bnwt Størrelse Med Fuax Øjenmål q1ZnEwx
koreanske Coat Slim Lapel uld Outwear Lang Cashmere Style Blend Trench E853 Kvinders

Trench Lapel Blend Style koreanske Kvinders Lang uld Outwear Cashmere E853 Coat Slim xxH0Xq