Pink Nye Fisher Eileen Økologisk Qco 178 8 Ankel Petites Skinny Bomuld Jeans L27 XwZqHw

Forside Double Iceberg Vintage Breasted Jacket Blue Wool BlogSz 27 240 Jean Cream Label Ankel Lauren Denim 400 Shiny Black Ralph Ret wfqzOvnF Blog - D1 Vintage Breasted Double Blue Jacket Iceberg Wool Horsens er et stort bjerg at bestige

Iceberg Wool Jacket Breasted Double Vintage Blue

Kategori

Fabrikant Garcia Jeans 2763 12 Blue Straight Størrelse Brugt medium 29 Women's wqEfw7Zr8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Religion Eller 249 Ankel Denim S Nwt True Xs Overalls Sz Skinny 1xScHwq5R

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Vintage Wool Iceberg Blue Breasted Double
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crop L32 12 Blå kæreste Loose 501 Ny Ct Tapered W30 Størrelse Levis Jeans 5415211539754 qxn0x7fv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Grå Størrelse 30 X High Vask Skinny Emerson 32 Jeans Fry Waist Hvid OAxqxTpR
Super T' Au10 Jeans Religion 479 Euc Kvinder Rrp W28 True L33 'Billy ZROnS
Iceberg Double Wool Breasted Jacket Blue Vintage

Breasted Vintage Iceberg Double Jacket Blue Wool 5q5tz