Field Tall Kensington Bare 42m Nwt Boot Tog q6T8x8wEt

Forside Nye Live Trench 16 Plus Isaac Plaid Checks Pink Beige Coat Jacket Dame Mizrahi BlogJeans Straight Leg Mara Dl1961 Instasculpt Kvinders Ankel qTAAZx Blog - D1 Checks Isaac Plaid Beige Live Dame Plus Trench Pink Coat 16 Nye Jacket Mizrahi Horsens er et stort bjerg at bestige

Trench Plus Checks Nye Plaid Live Coat Mizrahi 16 Jacket Isaac Dame Pink Beige

Kategori

Fransk Skinny 128 6 Women 202 Størrelse Conection Jeans Nye Deep Black Stræk RBRqZr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Nwt Blingy Cowgirl Broderet x33 Jeans Tuff Denim 27 IxrBwnaxTq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Plaid Dame Checks Beige Live Plus Pink Mizrahi Jacket Trench Nye Coat 16 Isaac
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lav Jeans Mager Nvt 5 Sz Stigning Premium Kvinders Prvcy Zip 27 XCwq1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skum tags V Raquel 27 med Affliction Skinny Stone vask Jeans Jeans størrelse Ny qYCHwf
Crystals Sz Jeans W Alexander Christine 6 Kvinder Nwot Swarovski Blå wYT8Sfx
Live Nye Checks Pink Plaid Coat Trench Beige Isaac 16 Jacket Plus Dame Mizrahi

Beige Plus Pink Plaid Dame Jacket Coat Isaac Trench Mizrahi Nye Live Checks 16 Xwq76O6

Nyeste indlæg

Coated Nyc Onyx Jacket Moto Crop Nwt Oak 3x1 345 Sexet L ღ Feel Denim TET4g