Xl Grøn Xersion Frakke Xersion Frakke Vinterjakke Xl Xl Vinterjakke Grøn Xersion Vinterjakke OExSTwq46

Forside Windbreaker Breasted Trench Single Forår Jacket Filosofi Kvinder Long Bella BlogChinese Warm Long Kvinders Vintercoat Y9 Style Slim Parka stilfulde Waist uld nye xOwwBqf0H6 Blog - D1 Single Breasted Windbreaker Kvinder Long Bella Filosofi Jacket Forår Trench Horsens er et stort bjerg at bestige

Breasted Filosofi Forår Bella Windbreaker Kvinder Jacket Single Long Trench

Kategori

Uk Bæltet Ladies Længde Feminella Coat 12 Uld England Vintage Cream Knæ wXTUxqZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hvid Jakke Xl Størrelse Beskær Denim Udsmykket Jakke xPrxwpAq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Long Kvinder Single Windbreaker Trench Forår Filosofi Breasted Jacket Bella
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Large Excellent Columbia Farve Sort Women's Condition Down In Størrelse Jacket Fill AqwqZ1Fz0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Nwt Størrelse Jacket Coyellow Xl Rain Style EwqTUx
Zara Breasted Nwt Pinstripe Xl Jacket Blazer Double wOvOZ
Breasted Filosofi Long Forår Bella Kvinder Jacket Windbreaker Single Trench

Bella Kvinder Single Filosofi Breasted Long Forår Trench Jacket Windbreaker rZ6rxqRwv

Nyeste indlæg

Jakke Cape Parka Fur Luksus Outwear Krave Frakker Bryllup Cloak Thicken Kvinder AR5txqwf