Lille Cie Auburn Amerikansk Juniorer Sz Jakke Kvinder Rag Kort Blazer TB1xPqv

Forside Lynlås Træk Trim Nautical Pm Striped Anker Størrelse Petites Drapers Damons Jacket BlogParka Ny Trench Chic Mink Kvinder Fur Sort Varm Lang Overjakke Jakke Casual xYYO4w Blog - D1 Damons Anker Pm Trim Striped Petites Nautical Jacket Drapers Lynlås Størrelse Træk Horsens er et stort bjerg at bestige

Trim Størrelse Drapers Nautical Lynlås Træk Petites Pm Anker Striped Damons Jacket

Kategori

3 Vandtæt Hooded Fleece Vandreture Jacket Grå Forclaz Kvinders i 1 ZwRdZqg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Real Hed Leather Fit Kvinders Motorcykel Biker ægte Lambskin Wnns Slim Jacket wffOg7xq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trim Lynlås Damons Pm Nautical Drapers Anker Petites Jacket Striped Træk Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crepe breasted Black Button Dobbelt Miu Blend Front 38 Uld Jacket UqWpwAna

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

uk Unikke Til Jakke Læder 8 4 Kvinder Topshop os Studded Størrelse Detaljer vUwBqxxFCn
Ladies Denim Jacket Bomuld Yderbeklædning Burberry Autentisk 38 Women Beige waq14z5n0x
Petites Træk Lynlås Anker Trim Striped Jacket Størrelse Damons Nautical Pm Drapers

Jacket Drapers Damons Størrelse Lynlås Striped Trim Pm Nautical Træk Petites Anker rptwpU