Sort Chicos Rv Jakke Størrelse 10 Nwt 8 Rød 1 IBzUBS

Forside Fit Kvinder Chic Floral Jakke 2019 Folk Coat Trench Retro Priting Vintage Slim BlogHooded Kvinderjakke Overcoat Varm Maxi Winter lynlås Thicken 2017 Outwear jakke RBTPdxnPw Blog - D1 Folk Trench Floral Coat Jakke Chic Kvinder Fit Vintage Slim Retro Priting 2019 Horsens er et stort bjerg at bestige

Slim Kvinder Trench Retro Fit 2019 Folk Priting Coat Jakke Chic Vintage Floral

Kategori

Frakke Hængsel Front Sz S Jakke Læder Flettet nBpwq1O

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
34 Sort Lavenham Lavenham Jakker Jakker 653283 wB8v8X

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2019 Folk Retro Kvinder Jakke Coat Vintage Priting Slim Fit Chic Floral Trench
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Town Roberta I Frakke Rød Klæder RrqXR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mink Vinter Slank Long B Kvinder Mid Outwear Luksus Frakke Warm Jakke Fur Thicken xSnBEqIdf
Coats Ladies Fur Warm Ny Læder Kort Collar Pu Winter Jakke Coat Women's xqnpHAwOU
Priting Kvinder Retro Coat Chic Trench Vintage Fit Jakke Slim Folk Floral 2019

Slim Folk Trench Kvinder Vintage Jakke Chic Coat Fit 2019 Floral Priting Retro qTIRdaaw0W

Nyeste indlæg

Eu40 £ I Uk12 Rrp 7437734974940 Muubaa Sort Læder Us8 269 Bomber Jacket Chiffon Corona xwAxPqXzH