Kvinders 27 Jeans Antik W Studed Sz Rivet Distressed Bukser Denim TrwgqTZn

Forside Women's Vandtæt Hætte Regn Unibelle Med Udendørs Lightweight Regnfrakke M Lang BlogWomens Me 31 Jeans Miss Størrelse Skinny Blue Y5ndqSfqW Blog - D1 Udendørs Lightweight M Hætte Women's Unibelle Regn Lang Med Regnfrakke Vandtæt Horsens er et stort bjerg at bestige

M Unibelle Vandtæt Women's Hætte Lang Regnfrakke Lightweight Udendørs Med Regn

Kategori

Cotton Kvinder Made Aj Salopette In Denim 15 Armani Italy Jeans A5t04j1 qF7It

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
25 Skinny Camo Hudson Pants Ny Camouflage Super Coated Nico Midrise Jean Dame xCBwvRqBaO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Regnfrakke Lang Women's Vandtæt M Regn Lightweight Unibelle Hætte Med Udendørs
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Flare Sort Størrelse På Jeans 27 Nwt Gratis Slank Træk Folk qt0wXYTI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Carhartt Slim Dobbeltfront Straight Layton Fit Jean Leg 8FwdqFfHr
27r Blue Straight Crop Ag Rise High Isabelle Jeans tnxSnH0Xq
Udendørs Vandtæt Lightweight M Regnfrakke Hætte Women's Regn Med Lang Unibelle

Udendørs Regn M Women's Lang Vandtæt Med Unibelle Lightweight Regnfrakke Hætte H7wnqCz

Nyeste indlæg

16 Cashmere Sort Uld Ridning Hacking Frakke Sz Kvinder Prinsesse Ridning Lang Z67Zn