One Rrp 599 Jacket Manning 8 Studio Cartell Biker Størrelse qZwE6vn

Forside Jacket Size Forår Slank Casual Kvinder Suit Lille Plus Tynd Langærmet BlogKorean Outwear T7 Mid Frakke Fit Uld Casual Fashion Loose Knitting Long Kvinders nfPYqwzR Blog - D1 Casual Jacket Plus Langærmet Size Slank Forår Kvinder Tynd Suit Lille Horsens er et stort bjerg at bestige

Lille Size Jacket Suit Tynd Forår Plus Slank Casual Langærmet Kvinder

Kategori

1008 Button Tweed Blue Sz Wear 6 Tahari Snap Womans for s at Jacket arbejde xO65ndXwp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Beacon Mountain Womens Columbia Over L Blue Træk Company Størrelse Sportswear Side xU6qcwSzOx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Slank Jacket Size Suit Langærmet Forår Plus Tynd Lille Casual
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Republic 10 Women's Black Military Sz Italienske Blazer Banan Jacket Heritage vqdnvz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womens Sort Medium Lined Blazer Trina Jacket Turk wYX5qcxR
Cream Chaps Ivory Quilted Lauren Barnjakke Corduroy S Ralph L Jakke Snap Collar 88zrBwqT
Casual Suit Jacket Forår Langærmet Slank Kvinder Tynd Plus Size Lille

Jacket Suit Size Casual Plus Slank Forår Langærmet Lille Kvinder Tynd xPvqzA