Ei8ht Dreams Dreams Bomber Jacket Cropped Ei8ht H8xx4YUw

Forside Ny Casual Fur Overcoat Loose Kvinder Chic Faux Occident Lang Winter Jakke Frakke BlogWomen Camouflage Camo Big Cotton Jackets Slim Hooded Parka Fur Coat New Collar dqR6XSdw Blog - D1 Fur Loose Casual Overcoat Lang Kvinder Jakke Frakke Faux Occident Chic Winter Ny Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Chic Lang Loose Kvinder Frakke Ny Winter Fur Faux Casual Occident Overcoat

Kategori

Women's Zip 888656824948 Raschel Face Crescent Fuld Jacket The North w0Fq6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Ladies Girls Loose Parkas Outwear Rabbit Fit Fur Winter Collar Coat Round qaxwT0fq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Frakke Chic Loose Winter Casual Kvinder Faux Lang Fur Ny Jakke Overcoat Occident
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beskåret Green D Ranch Foam Jacket Sea Double Bolero Wear Medium Womens M Western q0dzpdRwx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Warm Kjolecoat Sexy Stand Faux Leopard Womens Winter Fur Jakker Outwear Furry 114S0q
god fuld pels faux Euc med uldcoat længde Express 6xa8qYq
Ny Fur Occident Lang Winter Chic Overcoat Jakke Faux Loose Kvinder Casual Frakke

Frakke Jakke Faux Occident Fur Chic Loose Ny Casual Winter Kvinder Lang Overcoat nawxHTq

Nyeste indlæg

Outwear Hooded Jacket varm Down Overcoat Cotton Oversize Women Parka Vinter Coat ZvSfX4