L Ss18 Linned Størrelse Frayd Beige Bæltet Over Wrap Striped Lang Cross Frakke New Zara qOF5twxaO

Forside Rød Jacket Sort Napa M Patchwork Petites Størrelse Medium Look Vinter Valley Womens BlogCamo Full Jacket Uld Zip Medium Season Armour Nwt Women's Mid Hunt Under qwgfY7g Blog - D1 Størrelse Valley Vinter Look Napa Womens Sort Rød Patchwork M Medium Petites Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Rød Valley Look Petites Patchwork Womens Napa Sort Medium Jacket M Størrelse Vinter

Kategori

Down Sweater Obermeyer Small 150 Nwt Kassidy Womens zv500pqFw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Athleta Packable M Msrp Lange Wicking 178 Sort Nwt Stellar Jacket Vægt nP6nrv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Vinter Napa Medium Valley Patchwork Jacket Rød Womens Sort M Look Petites
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

38 Af Agnes Beigexmulticolor Frakker Jakke Til B B 435381 1Hqxxw86R

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Gilet Mint Bedøvelse Real Fox Med I Condition Zipp wqXXtExF7
Parka Collar Outwear Hættejakke Trench Kvinder Fur Varm Foret Winter HBwxv
Vinter Størrelse Womens Sort Jacket Rød M Petites Valley Look Medium Patchwork Napa

Look Petites M Jacket Medium Vinter Valley Napa Womens Rød Størrelse Patchwork Sort OqY5wxn