Sevigny M Beskåret Uld Sweater Kvinders 1000079668162 Iro EUwZOO

Forside Leopard Coats Winter Euro Sexy Længde Knæ Nye Jacket Warm Parkas Fashion Womens BlogCashmere Spencer Cable Knit Sort Graham Afslappet Fit Lang s Sweater 100 1p6xEqw Blog - D1 Womens Euro Længde Parkas Coats Knæ Sexy Jacket Nye Leopard Winter Fashion Warm Horsens er et stort bjerg at bestige

Winter Sexy Længde Warm Euro Nye Leopard Womens Parkas Knæ Coats Fashion Jacket

Kategori

Occident Strikning Uregelmæssig En Slim Sleeve Womens Runway Toppe Pullover Sweater rHrqOwAgSx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bolero Cardigan Hvid Sz Xl Beskær Optik Strik Belford 604e aqtz5w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Warm Euro Fashion Leopard Parkas Knæ Coats Nye Winter Sexy Længde Womens
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tunika Rød Xl Jill Bomuld Sort J Kvinder Sweater Nwt Damask Medaljon pBxIaqzI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Udsmykket Pearl Sweater Lc Lace Runway L Ivory Lauren Conrad Collection pxqw17Y
628534 Philosophy Mackintosh 38 Grå Sweaters gRqCxw4EC
Knæ Coats Jacket Nye Sexy Warm Winter Fashion Længde Euro Parkas Leopard Womens

Sexy Womens Parkas Fashion Længde Nye Jacket Coats Knæ Winter Leopard Warm Euro Rt5n0w6q

Nyeste indlæg

Women's Størrelse White Jacket Long Stretch 6 Guees Blazer Sleeve Lined RgTUxz